True

Maksutavat verkkokaupassa

Maksa turvallisesti ja joustavasti Paytraililla.Pankkimaksut
Paytrailin kautta onnistuu maksaminen kaikkien suomalaisten pankkien e-maksupainikkeen avulla. Voit siis valita oman pankkisi ja maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail. Käytössäsi on seuraavat verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen
Maksa turvallisesti Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club -korteilla.

Lasku- ja osamaksupalvelut Jousto ja Walley (Collector)
Kun valitset Jouston, tiedät mitä ostoksesi sinulle maksaa. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä myös jokaisessa laskussasi. Jouston laskutuslisä on 2,90€. Jos päätät muuttaa laskun osamaksuksi, sen kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Löydät lisätietoja maksutavasta osoitteesta jousto.com/kuluttajalle.

Walleylla (Collector Bank) voit maksaa helposti, jakaa maksusi osiin tai pidentää laskujesi maksuaikaa. Lataa sovellus tai kirjaudu MyWalley-palveluun suoraan selaimellasi. Lisätietoja maksutavasta löydät osoitteesta walley.fi.

Mobiilimaksaminen
MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin osoitteessa Mobilepay.fi.


Mikäli sinulla on kysyttävää maksutapoihin liittyen, voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@iikanpyoravarikko.fi. Voit myös tutustua maksutapoihin Paytrailin verkkosivuilla klikkaamalla tästä.Maksutavat myymälöissä

Monipuoliset maksutavat myymälöissä – myös osamaksulla.

Käteis- ja korttimaksut
Voit maksaa myymälässä käteisellä, sekä turvallisesti pankki- ja luottokorteilla. Korttimaksut käsittelee Nets.

Nordea Joustorahoitus
Voit hakea Joustorahoitusta ostoksen teon yhteydessä. Kun hakemus on hyväksytty voit tehdä ensimmäisen oston saman tien. Joustorahoituksella voit saada luottoa jopa 25 000€ ja maksuaikaa jopa 10 vuotta. Joustorahoitus ei edellytetä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia, ja se on pankkisuhteestasi riippumaton. 

Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita itsellesi sopivan kuukausierän (1,2 % – 10 % suurimmasta käytetystä luoton määrästä) sopimuksenteon yhteydessä. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan tai jotain siltä väliltä. 

Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (06/2021) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 12,5 % ja luottohinta 5 354 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (06/2021) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 12,5 % ja luottohinta 5 466 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 - 50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. 

Kysy lisää myymälästä tai ota yhteyttä asiakaspalvelu@iikanpyoravarikko.fi! 

Lahjakortti
Voit maksaa myymälöissämme myös saamallasi lahjakortilla. Lahjakortteja voi ostaa myymälöistämme halutulla summalla. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä ja ne käyvät maksutapana kaikissa myymälöissämme. 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.