True

Kuopion toimipisteen sulkeminen

Kuopion toimipisteen sulkemisella ei vaikutusta Iikan Pyörävarikon verkkokaupan ja muiden myymälöiden toimintaan

Iikan Pyörävarikon Kuopion myymälä on sulkenut ovensa kun sen toimintaa pyörittänyt Mukke Oy (2867517-3) on asetettu konkurssiin. Asiasta ilmoitettiin myymälän Facebook-sivuilla (katso ilmoitus alapuolella). Myymälä on palvellut Kuopion Haapaniemellä osoitteessa Tehdaskatu 10 vuodesta 2017 lähtien. Tätä ennen myymälä toimi Kuopion satamassa vanhan siilon vieressä Minna Canthin kadulla.


01.04.2021 alkaen Iikan Pyörävarikon verkkokauppa, sekä Joensuun, Jyväskylän, Imatran ja Vantaan toimipisteet siirtyivät Cycle Group Oy:n omistukseen, Kuopion myymälän ja huollon toiminnan jäädessä Mukke Oy:lle. Tällä hetkellä Kuopiota lähimmät Iikan Pyörävarikon myymälät sijaitsevat Jyväskylässä Seppälän kauppa-alueella osoitteessa Vasarakatu 17, ja Joensuussa Käpykankaan alueella osoitteessa Kuurnankatu 3.


Jatkamme asiakkaidemme palvelua normaalisti Joensuun, Jyväskylän, Imatran ja Vantaan myymälöissä, sekä verkkokaupassa osoitteessa iikanpyoravarikko.fi. Kehitämme toimintaamme aktiivisesti tästä ikävästä uutisesta huolimatta. Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ymmärryksestä asiassa, ja annamme mielellämme lisätietoja asiaan liittyen.


Iikan Pyörävarikko / Cycle Group Oy
Helsingintie 1, Imatra

asiakaspalvelu@iikanpyoravarikko.fi
Ilmoitus Facebookissa 18.10.2021:


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.